Ik had geen verwachtingen. Nog nooit op deze manier hulp moeten zoeken, maar na positieve reacties te horen leek het mij wel de poging waard.

Hoewel ik de positieve delen en lessen van mijn relatie inzag, denk ik dat ze pas echt voor het eerst doordrongen toen ik het gesprek verliet. Misschien komt het omdat je na zo'n gesprek graag wilt dat het gelijk beter gaat, maar ik voel me momenteel veel meer tot rust qua wat er is gebeurt.

Alle reacties

Ik verwacht dat ik minder gespannen het gesprek in ga en zal vertellen hoe de afgelopen weken is verlopen. Het is net alsof ik me lichter voel en wat rustiger. Ik zie nu dat niet alles zo groot is als dat het lijkt. En dat ik dmv oefeningen beter naar mijn lichaam ga luisteren.

Alle reacties

Ik had niet verwacht dat we zo'n open gesprek zouden hebben. Veel gepraat over gedragingen, verleden en toekomst. Ik vond het echt top. Ik werd op mijn gemak gesteld zonder dat het duidelijk was dat het haar bedoeling was. Ik had ook het gevoel dat ik Inge kon vertrouwen en me zelf kon zijn. Ik voelde me begrepen en opgelucht maar ook gefrustreerd omdat mijn gedachte gang niet verkeerd bleek te zijn. Ik weet nu er een aantal dingen zijn waar ik aan moet werken want dat houd mij tegen in mijn groei (niet alleen zakelijk maar zeker ook persoonlijk). En dat ik van veel knelpunten het antwoord wel heb maar niet in praktijk breng. Doordat ik met respect en geduld werd behandeld kon ik me zelf zijn en ik had het gevoel dat Inge echt interesse had in mijn verhaal.

Alle reacties

Ik wist niet wat ik er van moest denken en ook niet wat er zou gaan gebeuren. Ben er redelijk blanco ingegaan en was even afwachten want ben vaak sceptisch over zulke dingen dus ik was van te voren wel relaxed. Tijdens het gesprek ben ik van mijzelf geschrokken omdat ik mijn ware gevoel heb getoond en ik dat normaal voor niemand doe en mijzelf altijd wegcijfer. In de vorm met het gaat goed en er is niets aan de hand. Ik realiseer me nu dat ik wel wat losser mag zijn en dat ik bepaalde mensen moet gaan toelaten omdat je het niet altijd alleen zelf op kan lossen. Dat blijft echter moeilijk. Op het moment dat ik dit nu schrijf voel ik dat nog steeds.

Alle reacties

We hebben gesproken over hoe ik over me zelf denk en het stemmetje die mij vaak naar beneden haalt.  Ik had het gevoel dat ik duidelijker wist waaraan ik moet werken en ik heb meer leren nadenken over hoe ik dat dan ook ga doen. Ik ben me heel erg bewust dat ik een hele gemene innerlijke criticus heb en ik had het gevoel dat jij (Inge ) dat heel erg snapt en me daarbij kan helpen om daar niet zo op te focussen. Na de grondoefening was ik erg rustig en kalm en dat voelde heel erg prettig. Ik merk ook dat het veel makkelijker is om aan een probleem te werken als je goed weet waaraan je moet werken, wat je daarvoor nodig hebt en welk doel je voor ogen hebt. Ik ben me nu ook heel erg bewust dat als ik door ga met iedereen maar proberen te helpen en emotioneel betrokken te raken met mensen, dat het mij gaat slopen. Ik moet hier dan ook echt aan werken, dat is me nu wel heel duidelijk geworden.

Alle reacties

We hebben het gehad over "het streng zijn voor mezelf" en dat verder uitgediept. Ik vond het erg confronterend om het terug te horen en dat kwam hard aan. Toch voelt het ergens ook wel goed om er over te praten het te delen.. Ik voelde me erg in de war tijdens de sessie omdat het erg dichtbij kwam, zeker omdat het al jaren veilig opgeborgen ergens in mij zat. Na de sessie heb ik er goed over nagedacht en ging opgeruimd naar huis. Dat ik niet alles steeds maar hoef en dat ik niet steeds maar lief hoef te zijn voor een ander. Dit heeft mijn ogen geopend en het voelt als een stukje bevrijding.. Ik mag zijn wie ik ben, en wat de ander er ook van vindt. Het is een stuk rustiger in mn hoofd en heb meer tijd om te genieten van de leuke dingen.

Alle reacties

Ik heb hulp gezocht omdat ik hoopte op een stukje vooruitgang in mijn persoonlijke groei.
Heel veel gepraat over mezelf, mijn gevoelens en we zijn dieper op bepaalde punten ingegaan betreffende onzekerheid. Voor het gesprek was ik transparant. Maar tijdens en na het gesprek was ik zeer ontspannen. Het leek net of alles op z'n plek viel. Dit was zeer positief voor me want ik kan me in met bepaalde hulpmiddelen goed vinden. Kreeg meer inzicht in mezelf (hoe stom het ook klinkt ). Je heeft me op punten gewezen die me kunnen helpen om op bepaalde momenten rust te behouden en hoe ik dit kan verkrijgen.

Alle reacties

Ik heb veel plezier van de ademhalingsoefeningen, deze hebben mij rust gebracht. Ik maak er veel gebruik van en ze helpen mij steeds beter.
Inge heeft veel voor mij betekend en invloed gehad op mijn groeiproces.

Alle reacties

De coachingssessies bij  Inge hebben mij veel gebracht; meer zelfvertrouwen waardoor ik weer aan de slag kon gaan in een nieuwe baan. 

Alle reacties